Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Siguran start uz OMV MaxxMotion tokom zime

  • Inovativna formula OMV MaxxMotion vrhunskog zimskog dizela razvijena u Austriji
  • OMV MaxxMotion dizel omogućava korisnicima OMV Srbija pouzdan rad vozila u zimskim uslovima, čak i do -33°C
  • OMV Srbija preporučuje OMV MaxxMotion dizel za maksimalne performanse vozila tokom zime

Gorivo vrhunskog kvaliteta OMV MaxxMotion zimski dizel omogućava operativno korišćenje bez obzira na loše vremenske uslove. Sa specijalnom formulom razvijenom u Austriji, visokokvalitetna zimska formula OMV MaxxMotion dizela ne samo da obezbeđuje siguran start, čak i na ekstremno niskim temperaturama do - 33°C, već uvećava performanse i produžava životni vek motora. OMV Srbija preporučuje korišćenje OMV MaxxMotion dizela jer omogućava maksimalne performanse vozila tokom hladnog perioda godine.

Zimska sezona zahteva više pažnje posvećene zimskim karakteristikama goriva za obezbeđivanje optimalnog startovanja motora i pouzdane vožnje. OMV MaxxMotion dizel je visokokvalitetno gorivo, razvijeno u Austriji od strane ekspertskog tima kompanije OMV, koje omogućava izvanredne performanse motora čak i u uslovima oštre zime. Sa tačkom stinjavanja (Cold Filter Plugging Point (CFPP)) do -33°C *, OMV MaxxMotion dizel je idealno rešenje za jednostavnu i pouzdanu vožnju tokom hladnih zimskih dana. Inovativna austrijska formula OMV MaxxMotion dizela osigurava čistoću motora i eliminiše postojeće naslage i nečistoće, omogućujući ne samo izuzetno čisto sagorevanje, već i nižu emisiju.

Menadžer Odeljenja za razvoj proizvoda i inovacije kompanije OMV, Nikolaj Šubert (Nikolai Schubert), rekao je prilikom prezentacije proizvoda: "Iskustvo od preko 50 godina, koje kompanija OMV posvećuje razvoju proizvoda, garantuje visok kvalitet goriva. Zimska formula premijum goriva OMV MaxxMotion dizel ima specijalne aditive kao i komponente goriva koje omogućavaju odlične osobine na niskim temperaturama."

"Ovo MaxxMotion gorivo čini našu ponudu jedinstvenom na tržištu Srbije", rekao je generalni direktor OMV Srbija Božidar Rajić i dodao: "od kada je ušao na tržište Srbije 2002. godine OMV je lider na polju kvaliteta i konstantno uvodi nove proizvode i usluge, kao što je naša najvažnija klasa vrhunskih goriva OMV MaxMotion."

OMV Srbija preporučuje korišćenje OMV MaxxMotion dizela tokom zime za maksimalne performanse vozila i apeluje na vozače da budu oprezni i odgovorni u vožnji, poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode zimskim uslovima.

Za bezbedniju i nižu potrošnju goriva, OMV Srbija savetuje:

  • proverite da li ste obezbedili pravilan pritisak u pneumaticima
  • uklonite nepotrebne teške objekte iz vozila
  • uklonite krovni prtljažnik ukoliko vam nije potreban
  • ne uključujte grejanje u vozilu na najvišu temperaturu odmah po pokretanju vozila već kada motor postigne radnu temperaturu
  • sipajte OMV MaxxMotion zimski dizel, ne samo zato što povećava broj pređenih kilometara već što obezbeđuje maksimalnu pouzdanost i produžava životni vek motora.

* CFPP u skladu sa EN590 standardom

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.

OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 42,41 milijardi evra i oko 27.000 zaposlenih u 2013. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U poslovnom segmentu "Istraživanje i proizvodnja" (E&P) OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2013. je iznosila približno 288.000 barela dnevno boe/d. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj sa kapacitetom od 2,6 bcm (milijardi kubnih metara). U segmentu "Prerada i plasman" (R&M) OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i krajem 2013. je imao približno 4.200 benzinskih stanica u 11 zemalja uključujući i Tursku.

Pretraga motornih ulja