Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Specijalna ponuda OMV Srbija za poljoprivrednike

  • OMV nudi subvencionisano gorivo visokog kvaliteta poljoprivrednicima
  • Bonovi za poljoprivrednike sa popustom od 2% na redovnu cenu
  • U kombinaciji sa Happy Weekend promotivnom akcijom - popust vikendom od 3,5 RSD po kupljenom litru za sve derivate, gorivo po još povoljnijim uslovima

OMV Srbija je odlučila da ponudi gorivo seoskim gazdinstvima po posebnim uslovima. Na OMV benzinskim stanicama svi registrovani poljoprivrednici će moći da ostvare 2% popusta na cenu bonova za gorivo, što sa sadašnjim cenama goriva iznosi oko 3 RSD po litri svakog derivata.

Dodatno, svakog vikenda na stanicama OMV Srbija je u toku Happy Weekend promotivna akcija na kojoj je moguće uštediti 3,50 RSD po svakom kupljenom litru za sve derivate.

Kombinacijom ove dve akcije moguće je ostvariti dodatnu sinergiju i vrlo povoljne uslove!

Posle odluke Ministarstva poljoprivrede šumarstva i vodoprivrede Srbije, kojom je omogućeno ostvarivanje prava poljoprivrednicima za kupovinu dizela po regresiranoj ceni, na benzinskim stanicama OMV Srbija svi registrovani poljoprivrednici moći će na vrlo jednostavan način da ostvare popust od 2% prilikom kupovine goriva.

Vrlo jednostavnom procedurom prijavljivanja svi registrovani poljoprivrednici mogu da kupe bonove tako što će kontaktirati nadležnu službu u OMV Srbija na broj telefona 011/207-15-75 ili na mail dis.yu.card@omv.com i dostaviti svoje podatke o registraciji.

Poljoprivrednici će moći da kupe bonove za gorivo po posebnoj ceni u skladu sa količinama goriva koje je odredilo Ministarstvo nadležno za subvenciju. Dakle maksimalno u iznosu koji se dobije kada se pomnoži broj hektara obradive površine sa iznosom subvencije od 3.000 RSD. Nakon plaćanja fakture poljoprivrednici dobijaju bonove kojima mogu da kupe bilo koju vrstu goriva uključujući i OMV premijum proizvode – MaxxMotion na svim OMV benzinskim stanicama.

Uslovi pod kojima poljoprivrednici mogu da ostvare pravo na subvenciju regulisani su Pravilnikom o uslovima, načinu i obrascu zahteva za ostvarivanje prava na regres za gorivo, koji stupa na snagu po završenoj obnovi registracije poljoprivrednih gazdinstava. Njime je predviđeno da svako registrovano gazdinstvo dobije 3.000 dinara po hektaru zemlje koju obrađuju za kupovinu dizel goriva.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i  tržišno učešće od 12% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 44 ljudi, i kreirala je više od 1.300 poslova putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 42,42 milijardi evra i oko 27.000 zaposlenih u 2013. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U sektoru „Istraživanje i proizvodnja“ (E&P) OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2013. je iznosila približno 288.000 barela dnevno boe/d u 2012.

U segmentu „Gas i električna energija“ (G&P) OMV je 2013. prodao približno 425 teravat časova (TWh) gasa. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj sa kapacitetom od 2,6 bcm (milijardi kubnih metara). U segmentu „Prerada i plasman“ (R&M) OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,4 miliona tona i krajem 2013. je imao približno 4.200 benzinskih stanica u 11 zemalja uključujući i Tursku.

Pretraga motornih ulja