Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Ušteda vremena sa novim uslugama na OMV stanicama

  • Novom ponudom dodatnih usluga OMV Srbija štedi vreme potrošačima
  • Na OMV benzinskim stanicama je sada moguće promeniti devize, poslati pakete, platiti osiguranje, kupiti ulaznice za događaje i koristiti usluge lutrije

Kompanija OMV Srbija uvela je u ponudu niz novih dodatnih usluga kako bi potrošačima omogućila da bolje planiraju privatne i poslovne aktivnosti, uštede vreme, a samim tim i novac. Od nedavno, na pojedinim OMV benzinskim stanicama potrošači mogu da koristite usluge menjačnice, pošalju ili prime pakete, kupe UNIQA osiguranje, kupuju ulaznice za razne manifestacije i iskoriste neku od usluga Lutrije Srbije.

Proširujući dodatnu ponudu na svojim benzinskim stanicama OMV Srbija je omogućila potrošačima i kupovinu ulaznica za više od 20.000 koncertnih, sportskih, kulturnih i drugih manifestacija godišnje, u Srbiji i Evropi. U saradnji sa kompanijom Eventim od nedavno su na svim OMV stanicama otvorena prodajna mesta za kupovinu karata za različite događaje koje pokriva ovaj poznati evropski agent.

Izlazeći u susret brojnim zahtevima korisnika, pogotovo putnika iz inostranih zemalja OMV je na benzinskim stanicama duž autoputa, kao i u pojedinim gradovima uveo uslugu menjačnice, sa obučenim radnicima realizovanu u saradnji sa VIP menjačnicama.

"Dok sipaju gorivo i prave predah od vožnje u VIVA restoranima, naši potrošači od sada mogu i da okušaju sreću, jer je zahvaljujući saradnji sa Državnom lutrijom Srbije od nedavno moguće izvršiti uplatu bingo, loto i kupovinu greb greb srećki na našim stanicama. Za sada je usluga dostupna na četiri benzinske stanice: OMV Ada Ciganlija, OMV Jurija Gagarina, OMV Borska i OMV Kneževac", kaže Senida Radosavljević, menadžer za usluge i logistiku u OMV Srbija.

Na 24 OMV benzinske stanice u Srbiji, moguće je kupiti vaučere za UNIQA putno osiguranje – individualno i porodično, kao i za pomoć na putu. UNIQA putnim osiguranjem pokriveni su uobičajeni medicinske usluge za vreme boravka u zemljama Evrope u periodu od 15 dana i u vrednosti od 10,000 EUR po osobi. Pomoć na putu tokom godine pokriva najviše dva osigurana slučaja.

OMV Srbija je u saradnji sa kompanijom City Express d.o.o. uvela novu uslugu koja omogućava preuzimanje i isporuku pošiljaka fizičkih i pravnih lica na benzinskim stanicama. Prema rečima, Radosavljević za sada je usluga dostupna na 14 benzinskih stanica. Prijem pošiljaka je moguć svakog radnog dana od ponedeljka do petka od 0 do 24h. Ova usluga omogućava veoma brz prijem pošiljaka, jer od benzinske stanice do destinacije ili obratno stižu za 24 sata.

Više informacija moguće je dobiti od zaposlenih na OMV benzinskim stanicama ili na
www.omv.rs.

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 36 milijardi evra i oko 25.500 zaposlenih u 2014. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U "Upstream" poslovnom segmentu OMV ima jaku bazu u Rumuniji i Austriji i rastućem međunarodnom portfelju. Dnevna proizvodnja u 2014. je iznosila približno 309.000 barela dnevno (boe/d). U "Downstream" segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 4.100 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2014. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je 2014. prodao približno 114 teravat časova (TWh) gasa.

For further information, please contact:

Action Global Communications
Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja