Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Visokokvalitetni putni koferi po super ceni na OMV benzinskim stanicama!

img_vitapur_scandinavia

Na OMV prodajnim mestima u Srbiji potrošače očekuje sjajna ponuda putnih kofera Vitapur Scandinavia po ceni sniženoj do čak 59%.

Uz svaki račun preko 1.000 dinara, potrošači ostvaruju pravo na kupovinu kofera po sniženim cenama, dok vlasnici Super Kartice ili Save & Drive kartice imaju pravo na kupovinu po sniženim cenama bez uslova.

Ponuda obuhvata kofere od termo plastičnih polimera, odličnog kvaliteta, otporne na udarce, izuzetno čvrste i izdržljive, ali ujedno i izuzetno lagane. Čvrst dizajn modernog izgleda čini da sadržaj kofera bude bezbedan a tu je i trocifrena TSA brava za sigurno i bezbrižno putovanje. Mogućnost povećanja zapremine je i do 20% što sve zajedno ove kofere čini idealnim pratiocima na svim putovanjima.

Akcija traje do 10. septembra ili do isteka zaliha na svim OMV benzinskim stanicama. U ponudi su Karbon kofer 40l, kao i Karbon kofer 60l, u crvenoj ili crnoj boji.

Više o proizvodima u ponudi na https://www.omv.co.rs/sr-rs/viva-svet-zadovoljstva/prodavnice/karbon-koferi-po-super-ceni.

Pretraga motornih ulja