Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

VIVA CAFE za najbolji OMV doživljaj kafe

  • Najfinija italijanska kafa rezultat višegodišnjeg ulaganja OMV VIVA
  • Sada je moguće uživati u VIVA kafi i kod kuće uz pakovanje u vrećicama kafe od 250gr
  • Kafa od najboljih zrna i u skladu sa principima društvene odgovornosti
  • OMV potrošači sa Save&Drive karticama imaju popust od 10% na sve vrste kafe

Kafa već godinama spada među najpopularnija pića u svetu i postala je neizbežan deo moderne gastronomije. Kada putujemo, potrebna nam je mala, ali stimulišuća doza kofeina da nas razbudi. Zbog toga je VIVA kafa pravi izbor za sve OMV potrošače, prave ljubitelje ovog napitka. Dostupna na svim OMV benzinskim stanicama sa VIVA ona predstavlja najbolju bečku tradiciju pijenja kafe u ambijentu najvišeg kvaliteta. Uz novu VIVA kafu dolaze pogodnosti za verne OMV potrošače. Sada je moguće ovu kafu popiti i u svom domu, a redovne potrošače će obradovati popusti na sve vrste kafe.

OMV VIVA poziva vozače i njihove saputnike da naprave pauzu i uživaju u trenucima odlično pripremljene kafe u prijatnom ambijentu. Da bi se obezbedilo optimalno iskustvo kafe, VIVA CAFE koristi najbolja zrna, pažljivo pečena kako bi se dobila jedinstvena i dobro izbalansirana aroma kafe sa vrlo finom kremom. VIVA CAFE tim priprema kafu koristeći optimalne postavke na mašini za kafu, tačne temperature i pravu količinu pare za penu od mleka.

"Današnji ljubitelji kafe imaju istančan ukus i pridaju veliki značaj poreklu i kvalitetu zrna kafe. Naša VIVA CAFE ispunjava i prevazilazi ova očekivanja. Drago mi je što se među 1,3 miliona klijenata na 1.400 OMV benzinskih stanica u 9 evropskih zemalja koji svakodnevno uživaju u ukusu VIVA kafe nalaze i potrošači iz Srbije" istakao je ovim povodom viši potpredsednik maloprodaje u OMV Klaus Jirgen Šnajder (Klaus Jürgen Schneider) i naveo zanimljiv podatak da se na svim OMV benzinskim stanicama svake godine proda 34 miliona šoljica ove izvanredne kafe.

OMV VIVA godinama ulaže u kvalitet VIVA kafe kako bi potrošačima uvek obezbedila najbolju kafu i idealnu atmosferu za konzumiranje kafe. VIVA CAFE tim priprema ukusne specijalitete od sveže mlevenih zrna kafe, najvišeg kvaliteta i služe se u raznovrsnim oblicima počev od espresa, kapućina do kafe sa mlekom. Naravno, sve kafe su dostupne i u varijanti za poneti, a za ljubitelje kafe koji žele da uživaju u VIVA kafi i u svom domu dostupno je pakovanje u vrećicama od 250gr u zrnu. OMV potrošači, učesnici programa Save&Drive, mogu da ostvare popust od 10% na sve vrste kafe ukoliko prilikom kupovine kafe na stanicama OMV Srbija pokažu svoje Save&Drive kartice.

Od sada, OMV VIVA takođe ima i FAIRTRADE oznaku i naši potrošači treba da znaju da svaki put kada uživaju u šoljici aromatične kafe na OMV benzinskoj stanici, da je proizvedena u skladu sa principima društvene odgovornosti i od najboljih zrna sa oznakom FAIRTRADE. Kafa sa ovom oznakom je simbol poštene trgovine i saradnje sa proizvođačima kafe u zemljama u razvoju, koja uzgajivačima omogućava da dobiju povoljne i odgovarajuće zarade.

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće oko 10% u Srbiji.

OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica.

OMV Aktiengesellschaft
Sa prodajom grupacije od 23 milijardi evra i oko 24.100 zaposlenih u 2015. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja najveću industrijsku kompaniju kotiranu na berzi u Austriji. U „ Upstream“ poslovnom segmentu OMV se fokusira na tri ključna regiona – Centralna i istočna Evropa (Rumunija i Austrija), Severno more, kao i Bliski istok i Afrika – i odabrane oblasti razvoja. Dnevna proizvodnja u 2015. je iznosila približno 303.000 barela dnevno (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV ima godišnje kapacitete prerade od 17,8 miliona tona i približno 3.800 benzinskih stanica u 11 zemalja krajem 2015. OMV upravlja mrežom gasovoda u Austriji i postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj. OMV je tokom 2015. prodao približno količinu gasa u vrednosti od 110 teravat časova (TWh).

Za dalje informacije kontaktirajte:

Action Global Communications

Press:
Srdjan Crnogorac
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja