Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Vlasnike Super Kartice na benzinskim stanicama OMV očekuju brojne pogodnosti

Moguće je sakupiti i do 10 bodova/l benzina prilikom svakog točenja

img_Super kartica_Caristal

OMV Srbija je organizovala specijalne pogodnosti samo za korisnike Super Kartice u periodu od 15.05. do 31.05.2020. Za svako točenja benzina dobija se više bodova po litru, pa je tako samo sa jednim punjenjem rezervoara moguće preći prag za nagrađivanje jer se za točenje benzina dobija i do 10 bodova/l. 

Na primer ukoliko se natoči 20 litara OMV MaxxMotion Super 95 ili OMV MaxxMotion Super 100plus goriva dobija se čak 200 bodova i dostiže se prag za nagrađivanje.

Tokom trajanja promocije za sledeće kupovine benzina bodovi se obračunavaju na sledeći način:

  • OMV standardni benzin – 5 bodova/l
  • OMV MaxxMotion Super 95 – 10 bodova/l
  • OMV MaxxMotion Super 100 Plus – 10 bodova/l

Vlasnike Super Kartica tokom trajanja promocije očekuje još pogodnosti i tako je cena Caristal tečnosti za stakla snižena za 30%.

Na benzinskim stanicama koje imaju pranje pod pritiskom: 1 + 1 žeton za pranje gratis, dok je na benzinskim stanicama sa automatskim perionicama omogućeno 30% popusta na Top Wash program pranja

Super Kartica omogućava i uštedu do 15% na asortiman grickalica, napitaka i pića. Cena specijalno označenih artikala u OMV VIVA prodavnicama će automatski biti umanjena kada kasir bude skenirao Super Karticu potrošača.

Pretraga motornih ulja