Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Vrhunsko Rosmarino posuđe po sjajnoj ceni na OMV benzinskim stanicama

OMV Srbija pripremila je sjajnu prolećnu akciju za sve ljubitelje kulinarstva. Sa potrošenih RSD 1,000 potrošači su u mogućnosti da kupuju posuđe vrhunskog kvaliteta brenda Rosmarino Lava Stone Grape, sniženo čak  50%!

Radi se o programu posuđa koji odlikuje savremena inovativna tehnologija kuvanja sa efektom vrućeg kamena. Petoslojna kompozicija ovog posuđa omogućava brojne benefite. Unutrašnjost posuđa je obložena posebnim grubim mineralnim premazom sa mineralnim česticama koje su po strukturi slične vulkanskim, tako da je posuđe još izdržljivije i otpornije od običnog glatkog. Zbog svojih izuzetnih svojstava, kuvanje u ovakvom posuđu zahteva minimalnu količinu masti, tako da hrana zadržava sve svoje hranljive sastojke, vitamine i minerale koji su našem telu potrebni. Zahvaljujući nelepljivom premazu kako iznutra tako i spolja, održavanje i čišćenje posuđa je još lakše, čak i u mašini za pranje posuđa, dok je korišćenje moguće na svim pločama za kuvanje, uključujući i indukcione ploče.

Akcija traje do 15. juna ili dok traju zalihe i dostupna je na svim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. U ponudi su tiganji različitih dimenzija, šerpa, kaserola, vok i poklopac.

Više o proizvodima u ponudi na Rosmarino posuđe.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja