Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Karijera i razvoj

Ljudstvo i njihov lični razvoj od presudne su važnosti za uspeh kompanije OMV. Naš cilj je da uvek budemo u vrhu tehnoloških i liderskih veština. Poseban fokus usmeravamo na razvoj u skladu sa našim visokim sposobnostima, kao što su veštine saradnje sa drugima, inovacije, liderstvo, sposobnost implementacije novih ideja i profitabilnost.

Cilj nam je unapređenje profesionalnog menadžmenta i liderstva, kao i preduzetnički duh. Naša ambiciozna strategija označava svaki posao u kompaniji kao izazov i zahteva stalno učenje kroz međusobnu saradnju. Svoje zaposlene stavljamo pred izazove, unapređujemo ih, i značajan deo izvršnih i ekspertskih pozicija popunjen je iz naših redova. Naši HR stručnjaci – ali i oni iz ostalih sektora – pružaju podršku u odabiru najboljeg puta za karijeru. Stalno proširujemo listu poslova za koje se naši ljudi mogu opredeliti.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja