Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti
img_MM Diesel_header-banner_1100x367px

OMV MAXXMOTION DIESEL

U OMVu, ponosni smo na to što probijamo granice inovacija da bismo vam omogućili najbolje performanse automobila. Naš tim eksperata neprekidno posvećeno radi na pružanju izuzetnog kvaliteta, preciznosti i nege za vase vozilo a sve u cilju poboljšanja vašeg iskustva vožnje.  

ZAŠTO ODABRATI OMV MAXXMOTION DIESEL

OMV MaxxMotion Diesel sa svojom novom i jedinstvenom CleanTech+ formulom predstavlja vrhunac u inovaciji goriva. Dizajniran je da pruži performanse bez premca, osiguravajući da vaš dizel motor radi na vrhuncu svog potencijala.

img_MM diesel 1

Razvijeno u Austriji, zemlji koja predstavlja sinonim za precizno inženjerstvo i kvalitet.

img_MM diesel 2

Naša posvećenost kvalitetu je nepokolebljiva. OMV MaxxMotion Diesel je rezultat detaljne umešne izrade i pridržavanja najviših industrijskih standarda.

img_MM diesel 3

SAZNAJTE KAKO FUNKCIONIŠE NOVA CLEANTECH+ FORMULA

Spremni da transformišete svoje iskustvo vožnje na dizelu? OMV MaxxMotion Diesel je dostupan na svim našim benzinskim stanicama. Jednostavno natočite naš najbolji dizel, sada osnažen novom CleanTech+ Formulom, i osetite razliku već od prve vožnje.

img_Carousel MaxxMotion Diesel_rs

Očistite dizne svog motora od naslaga do 100% i održite vaš motor čistim na duge staze.

Kontinuirana upotreba CleanTech+ formule za produženi vek motora i pouzdana buduća putovanja.

Brzo i efikasno sagorevanje za maksimalno poboljšanje performansi sa očišćenim motorom.

OPSEŽNO ISPITIVANJE ZA NEUPOREDIVE PERFORMANSE I KVALITET

Naša posvećenost pružanju izvanrednog kvaliteta ide dalje od izrade vrhunskih proizvoda. Razumemo da je garancija kvaliteta najvažnija u obezbeđivanju potpunog zadovoljstva i optimalnih performansi vašeg vozila. OMV MaxxMotion Diesel prolazi kroz rigorozan proces osiguranja kvaliteta, što ga izdvaja kao premijum benzin neuporedivog kvaliteta.

Kao dinamični lider u svojoj industriji, OMV je posvećen ispunjavanju najviših standarda i razvoju najsavremenijih proizvoda. Zbog toga je sprovođenje testiranja pune specifikacije na osnovu širokog spektra standarda važan deo procesa razvoja proizvoda OMV MaxxMotion premijum goriva kako bi se obezbedio najviši kvalitet već od faze razvoja.

img_MM diesel 5

U svrhe testiranja OMV sarađuje sa različitim partnerima širom automobilske industrije. Puštanje u rad automobila na potpuno automatizovanim ispitnim stolovima sa najsavremenijom tehnologijom merenja pomaže u prikupljanju još realističnijih uvida u prednosti koje pružaju OMV MaxxMotion premijum goriva.

img_MM diesel 6

Našim kupcima ne obećavamo ništa što tehnički ne možemo dokazati. Povrh svih testova, OMV ide korak dalje kroz saradnju sa nezavisnom servisnom kompanijom TÜV AUSTRIA Automotive. Svi postignuti rezultati su potvrđeni od strane TÜV AUSTRIA Automotive i označeni su odgovarajućim pečatom kvaliteta.

img_MM diesel 7

Digitalizovano praćenje kvaliteta omogućava održavanje visokog nivoa poverenja u održavanje parametara goriva definisanih u razvoju. Da bi se obezbedilo da samo proizvodi koji ispunjavaju najviše standarde krenu ka OMV benzinskim stanicama, vrši se stroga kontrola naše jedinstvene tehnologije aditiva. OMV nadgleda kvalitet sve dok MaxxMotion goriva ne stignu do benzinske stanice i rezervoara naših kupaca.

img_MM diesel 8

Pretraga motornih ulja