Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Zatvoriti

OMV Smart Toll Europe

Poštovani korisniče OMV kartice!

OMV Smart Toll Europe, jedinstveno rešenje za plaćanje putarine širom Evrope pomoću EETS tehnologije (European Electronic Toll Service) od sada je dostupno i Vama. OMV pametan sistem za naplatu putarine je jednostavan za instalaciju i korišćenje i lako se prilagođava vašim potrebama.

OMV pametan sistem za naplatu putarine je kreiran u saradnji sa kompanijom Kapsch TrafficCom koja je ekspert za inteligentne saobraćajne sisteme i lider na svetskom tržištu za elektronske sisteme naplate putarine. Omogućava jednostavno plaćanje putarine u Evropi – korišćenjem samo jednog uređaja, jedne fakture i jednog ugovora. OMV Smart Toll Europe je povezan sa vašom OMV karticom i zameniće sve zasebne uređaje za plaćanje putarine u mnogim evropskim zemljama.

OMV Smart Toll Europe pojednostavljuje sve procese i njegova primena počinje u novembru u Austriji i Mađarskoj sa fokusom na zemlje koridora „Istok-Zapad”, od Crnog mora do Atlantika. Nemačka, Francuska, Španija, Portugalija, Italija i Belgija biće brzo dodate putem „over-the-air” ažuriranja - bez zamene uređaja ili posete servisu.

Putarine i tunelske naknade fakturišu se centralno i transparentno preko vaše OMV kartice. Ovako vozači i odgovorni za vozni park štede vreme i novac.

Ukratko, prednosti koje vam nudi uređaj za naplatu putarine:

  • Jedan uređaj, jedna faktura, jedan ugovor
  • Fakturisanje preko OMV kartice
  • Jedinstveno rešenje za putarine i tunele u Evropi
  • Vrhunska, savremena tehnologija „Made in Austria" kreirana od Kapsch TrafficCom
  • Jednostavna instalacija, maksimalna pogodnost za korisnika
  • Primena od novembra 2018. u Austriji i Mađarskoj
  • Nemačka, Francuska, Španija, Portugalija, Italija i Belgija uskoro se pridružuju
  • Automatska ažuriranja (bez zamene urđaja ili poseta servisu)
  • Potpuna kontrola troškova
  • Označavanje različitih stopa PDV-a

Može se direktno integrisati u računovodstveni sistem putem e-fakturisanja
Naručite odmah OMV Smart Toll Europe! Plaćajte lako i sigurno vašom OMV karticom – pomoću samo jednog uređaja, jedne fakture i jednog ugovora.  

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja