Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Putujete kroz ili u Bugarsku?

Nabavite BG vinjetu i kupon za popuste već na OMV benzinskim stanicama u Srbiji!

Da bismo učinili Vaše putovanje ugodnijim, pripremili smo, kao dodatnu uslugu, mogućnost kupovine BG vinjeta na određenim OMV benzinskim stanicama u Srbiji, na kojima takođe svi koji putuju u Bugarsku mogu da preuzmu kupon dobrodošlice sa popustima za OMV benzinske stanice u Bugarskoj potpuno besplatno!

BG Vinjete su dostupne na sledećim OMV Srbija benzinskim stanicama: Lapovo Jug, Doljevac, Zaječar Aleksinac i Gradina.

U ponudi su BG vinjete za kategoriju K3 - motorna vozila za prevoz putnika sa najviše 8 sedišta i vozila za prevoz robe ili robe i putnika, maksimalne mase ne veće od  3,5t. U zavisnosti od potrebe, moguće je odabrati nedeljnu, mesečnu, tromesečnu, godišnju ili vikend vinjetu.

Vikend vinjeta važi od petka u 12:00 do nedelje u 23:59 h.
Vinjete se u Srbiji mogu kupiti bez dodatne provizije.
 

Uživajte u popustima uz OMV kupon dobrodošlice!

Kupon dobrodošlice Vam omogućava popust prilikom narednih 6 kupovina na OMV benzinskim stanicama u Bugarskoj. 

Možete ostvariti popust od BGN 0.07 lv/l na MaxxMotion goriva ili BGN 0.04 lv/l na osnovna goriva kao i 10% na odabrane proizvode: VIVA kafu, VIVA Kolumbija kafu, VIVA vitamin vodu i prirodni čaj, VIVA Fresh sokove 2GO, VIVA barove, VIVA grickalice, Adblue pakovanje od 5,5l, OMV Caristal i OMV motorna ulja. 

Svaki kupon može se koristiti do 6 puta za kupovinu jednog ili više promotivnih proizvoda uz obezbeđeni popust. Popust se odnosi na gotovinsko ili plaćanje bankarskom karticom u BGN i ne može se kombinovati sa ostalim promotivnim proizvodima i aktivnostima. Rok za upotrebu kupona: do 31. maja 2021. na svim OMV benzinskim stanicama u Bugarskoj. Kupon je moguće dobiti  samo na odabranim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. Promocija traje do 31.05.2021. ili do isteka zaliha kupona.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja