Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti
img_Bugarska_vinjete_3x1

Putujete kroz ili u Bugarsku?

Nabavite BG vinjetu i kupon za popuste već na OMV benzinskim stanicama u Srbiji!

Da bismo učinili Vaše putovanje ugodnijim, pripremili smo, kao dodatnu uslugu, mogućnost kupovine BG vinjeta na određenim OMV benzinskim stanicama u Srbiji, na kojima takođe svi koji putuju u Bugarsku mogu da preuzmu kupon dobrodošlice sa popustima za OMV benzinske stanice u Bugarskoj potpuno besplatno!

BG Vinjete su dostupne na sledećim OMV Srbija benzinskim stanicama: Lapovo Jug, Doljevac, Zaječar Aleksinac i Gradina.

U ponudi su BG vinjete za kategoriju K3 - motorna vozila za prevoz putnika sa najviše 8 sedišta i vozila za prevoz robe ili robe i putnika, maksimalne mase ne veće od  3,5t. U zavisnosti od potrebe, moguće je odabrati nedeljnu, mesečnu, tromesečnu, godišnju ili vikend vinjetu.

Vikend vinjeta važi od petka u 12:00 do nedelje u 23:59 h.
Vinjete se u Srbiji mogu kupiti bez dodatne provizije.
 

Uživajte u popustima uz OMV kupon dobrodošlice!

Kupon dobrodošlice Vam omogućava popust prilikom narednih 6 kupovina na OMV benzinskim stanicama u Bugarskoj. 

Možete ostvariti popust od BGN 0.07 lv/l na MaxxMotion goriva ili BGN 0.04 lv/l na osnovna goriva kao i 10% na odabrane proizvode: VIVA kafu, VIVA Kolumbija kafu, VIVA vitamin vodu i prirodni čaj, VIVA Fresh sokove 2GO, VIVA barove, VIVA grickalice, Adblue pakovanje od 5,5l, OMV Caristal i OMV motorna ulja. 

Svaki kupon može se koristiti do 6 puta za kupovinu jednog ili više promotivnih proizvoda uz obezbeđeni popust. Popust se odnosi na gotovinsko ili plaćanje bankarskom karticom u BGN i ne može se kombinovati sa ostalim promotivnim proizvodima i aktivnostima. Rok za upotrebu kupona: do 31. maja 2021. na svim OMV benzinskim stanicama u Bugarskoj. Kupon je moguće dobiti  samo na odabranim OMV benzinskim stanicama u Srbiji. Promocija traje do 31.05.2021. ili do isteka zaliha kupona.

Pretraga motornih ulja