Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Zatvoriti

Radno vreme

Radno vreme benzinskih stanica, u skladu sa odlukom o ukidanju Vanrednog stanja, vraćeno je od 07. maja na uobičajeno radno vreme, koje je svakog dana od 00 do 24h.

Spisak svih OMV benzinskih stanica u Srbiji je dostupan ovde .

OMV benzinske stanice su dobro snabdevene i svi proizvodi - od goriva do proizvoda iz prodavnica - su i dalje dostupni u dovoljnim količinama. VIVA restorani su ponovo otvoreni od 05. maja i njihov rad je organizovan uz poštovanje svih propisanih mera.

Higijena

Zdravlje zaposlenih na OMV benzinskim stanicama, naših partnera na benzinskim stanicama i naših kupaca je glavni prioritet, posebno s obzirom na trenutnu situaciju. Poštovanje već visokih standarda higijene prati se kontinuirano.

Ovde su odgovori na neka ključna pitanja koja su u vezi se interakcijom između kupaca i zaposlenih na benzinskim stanicama OMV:

Kako možete da sprečite širenje COVID-19 na benzinskoj stanici?

  • Uzmite proizvod sa police samo ako nameravate da ga kupite. 
  • Držite se na dovoljnoj udaljenosti od zaposlenih i drugih kupaca. 
  • Skratite razgovor na kasi na minimum. 
  • Ako je moguće, koristite mogućnosti beskontaktnog plaćanja. 
  • Pokrijte usta i nos maramicom (ne rukama) ako kašljete ili kijate. Bacite maramicu odmah i nakon toga operite ruke.

Zašto zaposleni na benzinskoj stanici nisu u obavezi da nose rukavice?

Zaposleni na benzinskim stanicama dobro su obučeni po pitanju higijene i redovno i temeljno peru ruke sapunom ili dezinfekcijskim sredstvom. Prilikom rukovanja sa neupakovanom hranom koriste se rukavice, hvataljke ili papirne salvete.

Zašto zaposleni na benzinskoj stanici nisu u obavezi da nose maske? 

Nasuprot uvreženom mišljenju, maske za lice ne pružaju zaštitu od infekcije. One pomažu samo bolesnim ljudima da spreče njen prenos.

Šta se dešava ako zaposleni počne da pokazuje simptome?

Zdravlje zaposlenih na OMV benzinskim stanicama je naš glavni prioritet. Svi zaposleni su, naravno, zamoljeni da ostanu kod kuće ukoliko osećaju i blage simptome. Ako se simptomi pojave na licu mesta, lekar će odmah biti kontaktiran, a ta osoba će biti upućena na bolovanje.

Da li su zaposleni na benzinskim stanicama ugroženi?

Na OMV benzinskim stanicama, zaposleni se pridržavaju najstrožih smernica za održavanje higijene. Stoga vas molimo da i Vi budete podjednako pažljivi i da sledite gore navedene preporuke - držite se na udaljenosti, perite ruke nekoliko puta dnevno, kašljite i kijajte u lakat ili maramicu i izbegavajte fizički kontakt.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja