Contact OMV Group
sr en
OMV sajt
Zatvoriti
img_Ovde smo zbog vas_3x1

Radno vreme

Radno vreme benzinskih stanica, restorana, restorana na otvorenom i prodavnica usklađeno je sa odlukama nadležnih lokalnih institucija.

Spisak svih OMV benzinskih stanica u Srbiji je dostupan ovde.

OMV benzinske stanice su dobro snabdevene i svi proizvodi - od goriva do proizvoda iz prodavnica - su i dalje dostupni u dovoljnim količinama.

Higijena

Zdravlje zaposlenih na OMV benzinskim stanicama, naših partnera na benzinskim stanicama i naših kupaca je glavni prioritet, posebno s obzirom na trenutnu situaciju. Poštovanje već visokih standarda higijene prati se kontinuirano.

Ovde su odgovori na neka ključna pitanja koja su u vezi se interakcijom između kupaca i zaposlenih na benzinskim stanicama OMV:

Kako možete da sprečite širenje COVID-19 na benzinskoj stanici?

  • Uzmite proizvod sa police samo ako nameravate da ga kupite.
  • Držite se na dovoljnoj udaljenosti od zaposlenih i drugih kupaca.
  • Skratite razgovor na kasi na minimum.
  • Ako je moguće, koristite mogućnosti beskontaktnog plaćanja.
  • Pokrijte usta i nos maramicom (ne rukama) ako kašljete ili kijate. Bacite maramicu odmah i nakon toga operite ruke.

Zašto zaposleni na benzinskoj stanici nisu u obavezi da nose rukavice?

Zaposleni na benzinskim stanicama dobro su obučeni po pitanju higijene i redovno i temeljno peru ruke sapunom ili dezinfekcijskim sredstvom. Prilikom rukovanja sa neupakovanom hranom koriste se rukavice, hvataljke ili papirne salvete.

Da li su zaposleni na benzinskoj stanici u obavezi da nose zaštitne maske?

Obaveza nošenja zaštitne maske usklađena je sa aktuelnim zvaničnim preporukama.

Šta se dešava ako zaposleni počne da pokazuje simptome?

Zdravlje zaposlenih na OMV benzinskim stanicama je naš glavni prioritet. Svi zaposleni su, naravno, zamoljeni da ostanu kod kuće ukoliko osećaju i blage simptome. Ako se simptomi pojave na licu mesta, lekar će odmah biti kontaktiran, a ta osoba će biti upućena na bolovanje.

Da li su zaposleni na benzinskim stanicama ugroženi?

Na OMV benzinskim stanicama, zaposleni se pridržavaju najstrožih smernica za održavanje higijene. Stoga vas molimo da i Vi budete podjednako pažljivi i da sledite gore navedene preporuke - držite se na udaljenosti, perite ruke nekoliko puta dnevno, kašljite i kijajte u lakat ili maramicu i izbegavajte fizički kontakt.

Pretraga motornih ulja