Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Stalo nam je do vašeg mišljenja!

Popunite anketu i osvojite vaučere za gorivo u vrednosti od 10.000 RSD

Pozivamo Vas da učestvujete u anketi koja ima za cilj unapređenje proizvoda i usluga tako što ćete podeliti svoje mišljenje o usluzi pruženoj prilikom poslednje posete nekoj od OMV benzinskih stanica u Srbiji.

Anketa je anonimna i za njeno popunjavanje je potrebno 7 minuta. Nakon popunjavanja ankete ostvarujete mogućnost da osvojite vaučere za gorivo u vrednosti od 10.000 RSD.

Za učešće u anketi je potrebno da skenirate QR kod odštampan na računu ili da otvorite sledeći link  https://www.omv.co.rs/sr-rs/anketa  i da unesete broj sa vašeg fiskalnog računa sa OMV benzinskih stanica.

Anketu je moguće popuniti od 20. septembra do 31. oktobra 2021. godine. Deset učesnika ankete sa najkreativnijim odgovorima će biti nagrađeno sa vaučerima za gorivo u vrednosti od 10.000 dinara. Obaveštavanje dobitnika o načinu preuzimanja vaučera nakon završetka istraživanja vrši se putem e-mail-a ili telefonom.

Pravila za učestvovanje u nagradnoj akciji „Stalo nam je do vašeg mišljenja“ možete preuzeti ovde .

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja