Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Kombo ponuda

Uz VIVA produženi Espresso ili Cappuccino Puter kroasan za 1 dinar!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna ponuda –VIVA kafa + Puter kroasan!

Uz svaki burek jogurt za 1 dinar!

Tokom juna i jula na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – burek sa feta sirom ili burek sa feta sirom i spanaćem + jogurt „Moja kravica“ 0,25l!

Sjajna kombinacija po super ceni!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – Jogurt moja kravica 0,25l +Rol specijal kulen!

Sendvič po izboru i Coca Cola!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – Sendvič sa pečenicom ili Sendvič sa kulenom + Coca Cola!

Uz odabrani burger Coca Cola gratis!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda –Classic Cheeseburger ili Royal burger + Coca Cola!

Super ponuda! Dve krofne po izboru i Rosa voda!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – dve krofne (kokos, jagoda, čokolada) + Rosa voda 0,5l!

Sjajna ponuda! VIVA kafa i Rosa voda!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – Rosa voda 0,5l+ VIVA kafa!

 

 

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja