Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Kombo ponuda

Izaberi svoju kombinaciju!

Tokom aprila na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – sendvič po izboru (Sendvič sa pečenicom, VIVA sendvič sa piletinom ili Sendvič sa kulenom) i sok „Rauch“ pomorandža!

Predahni uz sjajnu kombinaciju!

Tokom aprila na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – Kroasan sa crnom čokoladom i Smoothie (dostupan u više ukusa)!

Odličan par!

Tokom aprila na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – Puter kroasan 70g i Čokoladno mleko „Moja kravica“ 250ml!

Napravi pauzu za uživanje!

Tokom aprila na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – VIVA kafa (važi za sve vrste VIVA kafe osim za Double espresso) i „Twix“!

Napravi pauzu za uživanje!

Tokom aprila na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – Kolumbija kafa (važi za sve vrste Kolumbija kafe osim za Double espresso) i „Twix“!

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja