OMV sajt
Zatvoriti

Kombo ponuda

Uz VIVA produženi Espresso ili Cappuccino Puter kroasan za 1 dinar!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna ponuda –VIVA kafa + Puter kroasan!

Uz svaki burek jogurt za 1 dinar!

Tokom juna i jula na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – burek sa feta sirom ili burek sa feta sirom i spanaćem + jogurt „Moja kravica“ 0,25l!

Sjajna kombinacija po super ceni!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – Jogurt moja kravica 0,25l +Rol specijal kulen!

Sendvič po izboru i Coca Cola!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – Sendvič sa pečenicom ili Sendvič sa kulenom + Coca Cola!

Uz odabrani burger Coca Cola gratis!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda –Classic Cheeseburger ili Royal burger + Coca Cola!

Super ponuda! Dve krofne po izboru i Rosa voda!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – dve krofne (kokos, jagoda, čokolada) + Rosa voda 0,5l!

Sjajna ponuda! VIVA kafa i Rosa voda!

Tokom avgusta i septembra na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima u Srbiji dostupna je specijalna kombo ponuda – Rosa voda 0,5l+ VIVA kafa!

 

 

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja