Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Zatvoriti

TNG - tečni naftni gas

Od konzervisane supe do autobusa javnog prevoza

U kampovima zagreva hiljade konzervi supe i omogućava da svih 500 gradskih autobusa Beča tiho prede na ulicama: OMV tečni naftni gas propan i butan. On je izuzetno čist i neškodljiv prirodnoj sredini i koristi se sve više u domaćinstvima, poslu i industriji.

Hidrougljenici se obično javljaju u gasovitom stanju. Mogu postati tečni na sobnoj temperaturi, pod niskim pritiskom, i tako zauzmu samo mali deo (1/260) svoje zapremine kao gasa. Propan i butan koji se proizvode u Schwchat rafineriji se skladište u tipične hermetičke kontejnere sfernog oblika koji se mogu videti već sa velike daljine.

Dostavu gasa OMV vrši u kamionskim i voznim cisternama, uključujući i poznatu veleprodaju u Austriji. Ona dalje snabdeva krajnje kupce.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja