Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

TNG - tečni naftni gas

Od konzervisane supe do autobusa javnog prevoza

U kampovima zagreva hiljade konzervi supe i omogućava da svih 500 gradskih autobusa Beča tiho prede na ulicama: OMV tečni naftni gas propan i butan. On je izuzetno čist i neškodljiv prirodnoj sredini i koristi se sve više u domaćinstvima, poslu i industriji.

Hidrougljenici se obično javljaju u gasovitom stanju. Mogu postati tečni na sobnoj temperaturi, pod niskim pritiskom, i tako zauzmu samo mali deo (1/260) svoje zapremine kao gasa. Propan i butan koji se proizvode u Schwchat rafineriji se skladište u tipične hermetičke kontejnere sfernog oblika koji se mogu videti već sa velike daljine.

Dostavu gasa OMV vrši u kamionskim i voznim cisternama, uključujući i poznatu veleprodaju u Austriji. Ona dalje snabdeva krajnje kupce.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja