Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

OMV CARISTAL – za optimalnu vidljivost

OMV Caristal, tečnost za vetrobranska stakla sa nanotehnologijom

Vozite bezbedno sa vetrobranskim staklom optimalno očišćenim, bez ikakvih tragova!

OMV CARISTAL tečnost za vetrobranska stakla uklanja mrlje, prašinu i insekte bez ikakvog napora. Njegova nanotehnologija i posebni dodaci odlažu formiranje prljavštine. Pored toga, integrisani antistatički agens održava prozore Vašeg automobila čistim.

OMV CARISTAL tečnost za vetrobranska stakla sa mirisom limuna je mešavina spremna za upotrebu i dostupna je u pakovanju od 3l na OMV benzinskim stanicama. Osim toga, u cilju smanjenja otpada, ovo pakovanje je ekološko.

OMV CARISTAL, sredstvo za čišćenje i zaštitu od smrzavanja vetrobranskog stakla

U zimskom periodu bezbednost često zavisi od savršeno čistih vetrobrana!

OMV CARISTAL, sredstvo za čišćenje i zaštitu od smrzavanja vetrobranskog stakla, lako uklanja zaleđene tragove, prljavštinu, insekte kao i naslage ulja i silikona. Specijalni aditivi odlažu stvaranje leda na vetrobranskim staklima i prskalicama za stakla.
 
OMV CARISTAL, sredstvo za čišćenje i zaštitu od smrzavanja vetrobranskog stakla nema u sebi otrovnog metanola i pogodan je za vozila sa polikarbonatskim farovima ili prskalicama, a takođe nije štetan ni za farbu, hromirane delove, gumu ili plastiku.
 
Već pripremljena mešavina ovog sredstva za čišćenje i zaštitu od smrzavanja vetrobranskog stakla sa mirisom limete, dostupna je na svim OMV benzinskim stanicama u ekološkim pakovanjima od 2l (otporna do -60° C) i 3l (otporna do -25° C).

Svi korisnici programa lojalnosti Super Kartica ostvaruju popust od 20% na OMV CARISTAL tečnost za vetrobranska stakla.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja