Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Zatvoriti

OMV CARISTAL – za optimalnu vidljivost

OMV Caristal, tečnost za vetrobranska stakla sa nanotehnologijom

Vozite bezbedno sa vetrobranskim staklom optimalno očišćenim, bez ikakvih tragova!

OMV CARISTAL tečnost za vetrobranska stakla uklanja mrlje, prašinu i insekte bez ikakvog napora. Njegova nanotehnologija i posebni dodaci odlažu formiranje prljavštine. Pored toga, integrisani antistatički agens održava prozore Vašeg automobila čistim.

OMV CARISTAL tečnost za vetrobranska stakla sa mirisom limuna je mešavina spremna za upotrebu i dostupna je u pakovanju od 3l na OMV benzinskim stanicama. Osim toga, u cilju smanjenja otpada, ovo pakovanje je ekološko.

OMV CARISTAL, sredstvo za čišćenje i zaštitu od smrzavanja vetrobranskog stakla

U zimskom periodu bezbednost često zavisi od savršeno čistih vetrobrana!

OMV CARISTAL, sredstvo za čišćenje i zaštitu od smrzavanja vetrobranskog stakla, lako uklanja zaleđene tragove, prljavštinu, insekte kao i naslage ulja i silikona. Specijalni aditivi odlažu stvaranje leda na vetrobranskim staklima i prskalicama za stakla.
 
OMV CARISTAL, sredstvo za čišćenje i zaštitu od smrzavanja vetrobranskog stakla nema u sebi otrovnog metanola i pogodan je za vozila sa polikarbonatskim farovima ili prskalicama, a takođe nije štetan ni za farbu, hromirane delove, gumu ili plastiku.
 
Već pripremljena mešavina ovog sredstva za čišćenje i zaštitu od smrzavanja vetrobranskog stakla sa mirisom limete, dostupna je na svim OMV benzinskim stanicama u ekološkim pakovanjima od 2l (otporna do -60° C) i 3l (otporna do -25° C).

Svi korisnici programa lojalnosti Super Kartica ostvaruju popust od 20% na OMV CARISTAL tečnost za vetrobranska stakla.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja