Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti
img_OMV VIVA VIVA Classic Selection 3x1

Otkrijte našu novu i neodoljivu ponudu kafe VIVA Classic!

Započnite dan uz osvežavajuću šoljicu VIVA kafe!

Ispunjavanje želja i potreba naših gostiju su ključni za nas. Veoma nam je važno da konstantno razvijamo naše proizvode i nudimo vrhunski nivo usluge i potpuno uživanje u kafi. Moderan ljubitelj kafe ima jasnu ideju šta predstavlja kvalitetnu kafu i uživa u atraktivnom ambijentu kafea.

Dobra šoljica kafe simboliše trenutak zadovoljstva u svakodnevnom životu. U OMV VIVA pridajemo poseban značaj tim trenucima koji nas prate tokom celog dana. Godinama smo ulagali u kvalitet VIVA kafe kako bismo gostima uvek mogli da obezbedimo najbolju kafu u idealnom okruženju. Nova VIVA Classic kafa stvorena je za ove prilike.

Upoznajte našu novu primamljivu klasik selekciju kafe (Classic Selection)

Uz nagoveštaj lešnika, bogate voćne arome i nežnom čokoladnom završnicom, naša nova kafa Classic Selection je kafa zbog koje se pravi pauza više. Pritom, kao Direct Trade proizvod, to je kafa koja čini da se osećate baaaš dobro - na više načina.

Razlika koju pravi Direct Trade 

Uz potpunu transparentnost duž čitavog maloprodajnog lanca, Direct Trade (direktna trgovina) znači da možemo da podelimo sa vama odakle tačno dolazi naša kafa, kako je uzgajana, koje metode se koriste za njenu obradu i zašto je tako ukusna. Ovo nam takođe omogućava da izgradimo bliži odnos sa uzgajivačima, starajući se da oni budu adekvatno plaćeni, znatno iznad tržišnih cena. 

Da bismo stvorili savršenu harmoniju aroma za novi Classic Selection, pažljivo smo odabrali uzgajivače kafe iz Indije i Brazila. A zatim smo, zajedno sa Gimokom, jednom od najprestižnijih pržionica kafe na svetu, kreirali kafu koja je odnela veliku pobedu u testovima ukusa u kojima su učestvovali upravo naši  VIVA kupci.

Danas smo izuzetno ponosni što spremamo našu novu kafu za vas. Nadamo se da ćete je voleti barem onoliko koliko je mi volimo! 

Pretraga motornih ulja