Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV Top Wash proizvodi za spoljašnju negu automobila

Najvidljiviji delovi automobila zahtevaju upotrebu najkvalitetnijih proizvoda. U skladu sa tim, OMV Top Wash proizvodi za održavanje spoljašnjosti automobila daju odlične rezultate samostalnog čišćenja vozila.

OMV sredstvo za čišćenje felni, 500ml

OMV sredstvo za čišćenje felni je sredstvo visoke efikasnosti namenjeno čišćenju točkova od legura i čelika. Pored uklanjanja uobičajene prljavštine, ovo sredstvo skida i tvrdokornu prljavštinu kao što su mrlje nastale tokom  kočenja. Pošto ima naročito blago dejstvo na materijale, neće nagristi površinu naplatka ili zavrtnje na felnama. 

Smernice za upotrebu: Točkovi treba da se ohlade pre nanošenja proizvoda. Okrenuti mlaznicu u položaj za raspršivanje i ravnomerno naprskati sredstvo na točak sa male razdaljine. Ostaviti da odstoji 2-3 minuta, a kod izuzetno tvrdokorne prljavštine koristiti četku radi povećanja efikasnosti čišćenja. Temeljno isprati točkove većom količinom vode ili koristiti mašinu za pranje pod pritiskom.

Ne koristiti dok je vozilo izloženo jakoj sunčevoj svetlosti ili na vrućim točkovima. U slučaju neofarbanih felni točkova napravljenih od lakih legura ili aluminijuma savetuje se praćenje preporuka proizvođača felni pre upotrebe proizvoda ili nanošenje proizvoda prvo na manje vidljivu površinu. Nije pogodno za upotrebu na hromiranim površinama. 

Glavne osobine: 

 • odlični rezultati čišćenja 
 • pogodno za felne od legura i čelika 
 • uklanja kočionu prašinu i atmosfersku koroziju

OMV Top Wash sredstvo za odmrzavanje stakla, 500 ml 

OMV sredstvo za odmrzavanja stakla u spreju odmrzava stakla u sekundi. Uklanja led sa stakla i nudi privremenu zaštitu od ponovnog stvaranja leda, omogućavajući preglednost sa svih strana.

Smernice za upotrebu: Naprskati proizvod na zaleđeno staklo i ostaviti da deluje neko vreme. Posle jednostavno ukloniti odmrznuti led pomoću vetrobranskih brisača ili brisača stakla. Ponoviti proceduru u slučaju ponovnog zamrzavanja. Kod debljih naslaga leda preporučuje se upotreba i strugača za led. 

Glavne osobine: 

 • jednostavna i precizna primena 
 • trenutno dejstvo odmrzavanja za bolju preglednost 
 • privremena zaštita od ponovnog zamrzavanja
   

OMV Top Wash sredstvo za uklanjanje insekata, 500 ml

OMV sprej za uklanjanje insekata je posebno sredstvo za skidanje ostataka insekata sa stakla, ogledala na retrovizoru i farova, kao i sa ofarbanih, plastičnih i hromiranih delova i kompletne karoserije automobila. Ima sastav koji ga čini pogodnim za skidanje većih nečistoća, a sredstvo može da se koristi i pre ulaska u jedinicu za automatsko pranje automobila.

Smernice za upotrebu: Okrenuti mlaznicu u položaj za raspršivanje i naprskati na zaprljane površine. Ostaviti da odstoji 1 – 2 minuta, a kod izuzetno tvrdokorne prljavštine koristiti poseban sunđer ili četku za povećanje efikasnosti čišćenja. Kasnije isprati vodom i po potrebi ponoviti proceduru. 
Ne koristiti na oštećenoj farbi, pod direktnom sunčevom svetlošću i na vrućoj karoseriji. 

Glavne osobine:  

 • jednostavna i precizna primena 
 • brzo uklanjanje prljavštine 
 • moguća primena na raznim vrstama površina

OMV Top Wash sredstvo za čišćenje automobilskog stakla, 500 ml

OMV sredstvo za čišćenje automobilskog stakla je moćno sredstvo namenjeno za čišćenje automobilskog stakla, farova, ogledala na retrovizorima i drugih staklenih površina na automobilima. Ovo je univerzalno sredstvo koje može da se koristi za čišćenje spoljašnjosti i unutrašnjosti vozila i uklanjanje različitih vrsta tvrdokorne prljavštine. 

Smernice za upotrebu: Okrenuti mlaznicu u položaj za raspršivanje i poprskati sredstvo za čišćenje na zaprljane površine. Razmazati proizvod pomoću meke krpe (npr. mikrofiber krpa OMV) i ostaviti da deluje određeno vreme. Kasnije prebrisati ostatke sredstva suvim ubrusom ili suvim delom mikrofiber krpe OMV koja ne ostavlja tragove. Ponoviti po potrebi i skinuti tvrdokorne mrlje sunđerom. 

Glavne osobine: 

 • jednostavna i precizna primena 
 • brzo uklanjanje prljavštine 
 • moguća primena na raznim staklenim površinama

OMV Top Wash – mikrofiber krpa za čišćenje spoljašnjih delova vozila

OMV mikrofiber krpa za čišćenje spoljašnjih delova vozila predviđena je za čišćenje i poliranje farbanih i sjajnih površina, kao što su karoserija, hromirani delovi, staklo itd. U sastav ove krpe ulaze sledeći materijali: 80 % poliester i 20 % poliamid. Zahvaljujući njenoj finoj strukturi, površine se mogu polirati jednostavno i delotvorno. Ova krpa ne ostavlja vlakna, za višekratnu je upotrebu i može se prati u veš mašini.

Smernice za upotrebu: Koristiti suvu ili vlažnu, u zavisnosti od vrste prljavštine. Ne koristiti sredstva za izbeljivanje ili omekšivač zato što se time smanjuje delotvornost krpe. 

Glavne osobine: 

 • savršena za poliranje spoljašnjih delova automobila i drugih površina
 • materijal koji se brzo suši 
 • može se prati u veš mašini

Pretraga motornih ulja