Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Dežurne benzinske stanice OMV Srbija za vreme vanrednog stanja

  • Dežurstva na deset benzinskih stanica OMV Srbija
  • Radno vreme ostalih stanica od 07 do 16 časova  

OMV Srbija je u skladu sa vanrednim stanjem u Srbiji uvedenim zbog izbijanja pandemije korona virusa donela odluku da pokrene dežurstva na svojih deset stanica, kako bi se u ovoj situaciji olakšao rad dežurnih službi, ali i lica koja imaju dozvolu za kretanje za vreme policijskog časa. 

Dežurne OMV benzinske stanice čije će radno vreme biti 00-24 h su sledeće: 

  1. Novi Sad 1 – Partizanska bb
  2. Beograd, Ada Ciganlija – Radnička bb  
  3. Novi Beograd -  Jurija Gagarina bb
  4. Čačak 1 - Bulevar oslobodilaca Čačka bb
  5. Niš 4 - Bulevar Vizantije bb 
  6. Kraljevo 1 - Dušana Popovića bb
  7. Lapovo 1 - Auto put Beograd – Niš 
  8. Lapovo 2 - Auto put Niš – Beograd 
  9. Beška 1 - Autoput Novi Sad – Beograd 
  10. Beška 2 - Autoput Beograd - Novi Sad 

Radno vreme preostalih benzinskih stanica OMV Srbija je promenjeno posle odluka nadležnih institucija i one su sada otvorene od 07 do 16h. Poštujući takođe donete mere VIVA restorani će do daljnjeg biti zatvoreni.  

OMV mreža benzinskih stanica je veoma dobro snabdevena gorivom i svakodnevno se radi na obezbeđivanju neometane nabavke proizvoda u prodajnim objektima.

Za više informacija o poštovanju mera tokom vanrednog stanja, vanrednom radnom vremenu stanica posetite OMV Srbija internet sajt: https://www.omv.co.rs/sr-rs/ovde-smo-zbog-vas  

Informacije za uredništvo:

OMV Srbija d.o.o.
OMV je ušao na tržište Srbije 2001. Sa sedištem u Beogradu, OMV Srbija trenutno ima 62 benzinske stanice i  tržišno učešće oko 10% u Srbiji.

OMV stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 57 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, i kreirala je više od 800 radnih mesta putem svoje mreže benzinskih stanica. 

OMV Aktiengesellschaft
OMV na odgovoran način proizvodi i plasira na tržište naftu i gas, inovativna energetska, kao i vrhunska petrohemijska rešenja. Sa prodajom grupacije od 23 milijarde evra i sa više od 20.000 zaposlenih u 2019. godini, OMV Aktiengesellschaft predstavlja jednu od najvećih industrijskih kompanija kotiranih na berzi u Austriji. U „Upstream“ poslovnom segmentu ima snažnu bazu u Centrlanoj i istočnoj Evropi, a poseduje i balansiran međunarodni portfelj sa ključnim regionima, Bliski istok i Afrika, Severno more, Rusija, kao i Azija-Pacifik. Dnevna proizvodnja u 2019. je iznosila približno 487.000 barela (boe/d). U „Downstream“ segmentu OMV upravlja sa tri rafinerije u Evropi i poseduje udeo od 15% u ADNOC Refining and Trading JV, sa godišnjim kapacitetom prerade od 24,9 miliona tona. Pored toga, OMV ima 36% učešća u Borealisu, jednom od vodećih svetskih proizvođača poliolefina. Kompanija upravlja sa oko 2.100 benzinskih stanica u deset evropskih zemalja. OMV rukovodi postrojenjima za skladištenje gasa u Austriji i Nemačkoj; a njen ogranak Gas Connect Austria GmbH upravlja mrežom gasovoda u Austriji. OMV je tokom 2019. prodao gas u vrednosti od 137 teravat časova (TWh). Održivost je integralni deo korporativne strategije. OMV podržava prelazak na ekonomiju sa manje ugljenika i postavio je merljive ciljeve za smanjenje intenziteta ugljenika i uvođenje novih energetskih i petrohemijskih rešenja.       

Kontakt za medije: 

Action Global Communications
Srdjan Crnogorac  
Tel: +381 11 675 01 16
E-mail: srdjan.c@actionprgroup.com

Pretraga motornih ulja