Contact OMV Group
sr en
OMV sajt
Zatvoriti

Kafa za naše heroje na OMV Srbija benzinskim stanicama

OMV Srbija je pokrenula kampanju da se svim zdravstvenim radnicima koji posete benzinske stanice OMV omogući da dobiju besplatnu VIVA kafu po njihovom izboru.

U današnje vreme kada se ceo svet bori sa posledicama koje je izazvala pandemija korona virusa i kada se život većine stanovnika naše planete okrenuo u potpuno neočekivanom pravcu, današnji moderni heroji su uvek tu i brinu se o našoj dobrobiti u ovoj borbi protiv nevidljivog neprijatelja.

Zato je, u znak podrške, u celoj mreži OMV stanica u Srbiji tokom trajanja vanrednog stanja svim zdravstvenim radnicima omogućen barem kratak predah uz omiljeni topli napitak.

S obzirom da zbog mera koje su na snazi VIVA restorani ne rade, kafe su dostupne u varijanti za poneti.

Zbog podrške svim nadležnim službama, dvanaest stanica u OMV mreži ima celodnevno dežurstvo, dok je radno vreme ostalih od 07 do 16h radnim danima, subotom od 07 do 12h a nedeljom su zatvorene.

Više informacija o vanrednom radnom vremenu stanica i poštovanju mera tokom vanrednog stanja može da se pogleda na OMV Srbija internet sajtu: https://www.omv.co.rs/sr-rs/ovde-smo-zbog-vas

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja