Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

E-Services

Na putovanjima možete plaćati OMV karticom i za gorivo i automobilsku opremu. Od nas ćete dobiti samo jedan račun sa svim detaljima. Možete da računate na najviši nivo tačnosti i sigurnosti - i za vas i za elektronski prenos fakture. Smanjenje administrativnih troškova je naša briga.

S kompjutera, tableta ili pametnog telefona uvek imate vozni park pod kontrolom, a štedite novac uz sportsku efikasnost. Sa internet uslugom OMV Fleet Online imate sveobuhvatan pregled voznog parka u bilo koje vreme i u realnom vremenu.

Aplikacija za pronalaženje benzinskih stanica

U trenutku kada započnete putovanje, potreban vam je plan i treba da znate:

  • gde da nađete odgovarajuću benzinsku stanicu
  • koja je ruta najbolja za vas
  • gde možete parkirati
  • gde možete natočiti AdBlue

Želite da generišete pojedinačni PIN za vaše OMV kartice? Na pravom ste mestu!

Koristite polje ispod „Individual PIN” da biste kreirali vaš PIN. Treba da potvrdite vaš PIN tako što ćete ga ponovo uneti u polje „Ponovi PIN”. Za više informacija, kliknite ovde.

Obavezujete se da ćete PIN koji ste odabrali čuvati strogo poverljivim i da ćete tu obavezu preneti na sve naredne korisnike OMV kartice.

Imajte na umu da PIN koji ste lično odabrali ne može biti dodeljen već postojećim OMV karticama.

Završite klikom na „Pošalji”.

VAŽNO

Posećujete bezbednu internet stranicu OMV Serbia. Ni u jednom trenutku nijedan zaposleni u OMV neće znati vaš izabrani PIN. U cilju bezbednosti podataka, veoma je važno da vi sami birate PIN - mi kao OMV Cards tim to ne možemo učiniti za vas. Mi, kao OMV, isključivo smo odgovorni za obradu vaših informacija o PIN-u.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja kontaktirajte nas direktno na dis.yu.card@omv.com

OMV Individual Pin (PDF, 501,6 KB)

Jednom mesečno, ili na zahtev dva puta mesečno, kao korisnik OMV kartice dobijate pregledan izveštaj koji uključuje praktičnu listu stavki za analizu i procenu upotrebe goriva. Ovaj spisak stavki takođe prikazuje sve usluge kupljene pomoću OMV kartice. U stvari, čak možete izabrati da svaka kartica bude dodeljena određenom troškovnom centru. Za još detaljniju analizu podataka, sve vaše kartice mogu se kodirati tako da kilometraža i/ili identifikacija vozača bude obavezna tokom procesa naplate.

Nudimo računovodstvene prednosti koje su četvorostruke:

  • Konsolidovano fakturisanje: navodi sve usluge kupljene u svakoj od zemlja. Ukupan iznos za svaku zemlju se zatim prikazuje u valuti zemlje koja je izdala karticu.
  • Nacionalno fakturisanje: uključuje sva plaćanja u zemlji koja je izdala karticu.
  • Međunarodno fakturisanje: uključuje fakturu ili napomenu o zaduženju za svaku zemlju u kojoj je promet ostvaren, u lokalnoj valuti. Ovo je važno za povraćaj PDV-a.
  • Fakturisanje obrnute poreske obaveze: izdaje se kada su plaćanja izvršena na kartici u periodu naplate koji je obuhvaćen Direktivom EU 2008/8/EC (usluge obrnutog terećenja). Ova faktura može uključivati transakcije iz različitih zemalja. 
    Možemo vam slati, po vašem zahtevu, elektronske fakture na elektronsku adresu što je način koji je brži, pristupačniji i štiti prirodnu sredinu. Podrazumeva ozbiljne uštede vremena i troškova.

Example e-invoicing - transaction list (PDF, 198,5 KB)
Example e-invoicing - international (PDF, 110,0 KB)
Example e-invoicing - national (PDF, 139,2 KB)                                                                                                                               Example e-invoicing - collective settlement (PDF, 71,5 KB)

OMV Card elektronsko fakturisanje
Poštovani korisniče OMV kartice,
Pročitajte kratko uputstvo kako da izvršite verifikaciju digitalno potpisanog PDF dokumenta pomoću programa Adobe Acrobat u 6 koraka.

User Manual (PDF, 1,7 MB)

Pretraga motornih ulja