Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV dizel goriva

Nudimo vam OMV dizel goriva prepoznatljivog OMV kvaliteta.

Naši kupci se mogu opredeliti između dva tipa, standardnog dizela i aditiviranog dizela:

  • Proizvedeni i testirani u skladu sa visokim standardima OMV kvaliteta
  • Selektivni pristup korišćenju FAME
  • Dokazani paket aditiva koji poboljšava performanse

Savršena zaštita vaših motora

Možete znatno pobolјšati profitabilnost vaše kompanije tako što će vaša vozila i mašine raditi bez prestanka i u dugim intervalima: visokokvalitetno gorivo štiti motore i delove od taloženja štetnih naslaga. To je upravo ono što vam nude naši proizvodi visokih performansi iz asortimana OMV Premium Diesel goriva.

Izazov sa kojim se možete suočiti

Vaša vozila i mašine rade svake godine između 3.000 i 8.000 sati. Gorivo, održavanje i zamena istrošenih motora donose velike izdatke zbog vremena provedenog u zastoju.

Naše rešenje

Niskobudžetni dizel samo prividno smanjuje troškove, ali posmatrajući situaciju srednjoročno, kvalitetnije gorivo će vam se očigledno isplatiti zahvalјujući smanjenoj potrošnji i bolјoj zaštiti motora.

OMV Premium Diesel maksimalno povećava efikasnost motora uvođenjem paketa aditiva za najbolje performanse koji eliminiše taloženje štetnih naslaga u sistemu ubrizgavanja (efekat očuvanja čistoće) i pruža pobolјšanu zaštitu od habanja i korozije u kompletnom sistemu za gorivo. Ovo takođe predstavlja smanjenje potrošnje i smanjenje emisije štetnih gasova.

Nudimo vam još jednu pogodnost: čak i prilikom punjenja rezervoara, štedite vreme zbog aditiva koji sprečavaju stvaranje pene.

Vaše prednosti na prvi pogled

OMV dizel goriva održavaju sistem goriva besprekorno čistim, optimizuju performanse motora i smanjuju potrošnju goriva i ispuštanje izduvnih gasova. Životni vek vaših motora se povećava, troškovi održavanja se smanjuju, vreme zadržavanja radi točenja goriva se skraćuje ili drugim rečima: vaša vozila su profitabilnija na putu.

OMV Premium Diesel

Prednosti našeg OMV Premium Diesel goriva zasnovane su na visokokvalitetnom sastavu goriva u kombinaciji sa inovativnim paketom aditiva za vrhunske performanse koji je specijalno razvijen za OMV.

Pretraga motornih ulja