Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

Najbolja italijanska kafa na svim OMV VIVA benzinskim stanicama Nova VIVA CAFÉ kafa

img_masterimage_2_rs

Savršeno uživanje u kafi na OMV benzinskim stanicama

Ispunjavanje želja i potreba naših gostiju su ključni za nas. Veoma nam je važno da konstantno razvijamo naše proizvode i nudimo vrhunski nivo usluge i potpuno uživanje u kafi. Moderan ljubitelj kafe ima jasnu ideju šta predstavlja kvalitetnu kafu i uživa u atraktivnom ambijentu kafea.

Dobra šoljica kafe simboliše trenutak zadovoljstva u svakodnevnom životu. U OMV VIVA pridajemo poseban značaj tim trenucima koji nas prate tokom celog dana. Godinama smo ulagali u kvalitet VIVA kafe kako bismo gostima uvek mogli da obezbedimo najbolju kafu u idealnoj okruženju.

Novo: pržena u Italiji

Novi brend VIVA CAFE potiče iz renomirane pržionice kafe Gimoka u okolini jezera Komo u Italiji. Posebno odabrani eksperti za kafu i VIVA CAFE tim su tokom pola godine zajednički radili na novoj mešavini kafe. Rezultat je VIVA CAFE zasnovana na najboljoj prženoj italijanskoj kafi. Najbolja zrna kafe pažljivo su odabrana i pržena kako bi stvorila bogatu i intenzivnu aromu kafe sa najboljom penom.

Širok izbor iz asortimana i stalni trening VIVA CAFE tima

Nova kafa VIVA CAFE dostupna je isključivo u mreži OMV benzinskih stanica. VIVA CAFE tim brižljivo sprema širok izbor specijaliteta od kafe izvrsnog ukusa: esspresso, cappuccino, latte macchiato i mnoge druge. Naravno, sve kafe su dostupne i u varijanti za poneti.

VIVA CAFE kafa je značajan korak napred u razvoju vodeće uloge OMV VIVA brenda kada je reč o o kvalitetu koji su nudi na tržištu benzinskih stanica a to je sve u skladu sa našim željama da veliki broja ljubitelja kafe sa uživanjem svakog dana poseti benzinsku stanicu i uživa u šoljici kafe.

Pretraga motornih ulja