Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV www.omv.com/en Austria www.omv.at/de-at Bulgaria www.omv.bg/bg-bg Czech Republic www.omv.cz/cs-cz Germany www.omv.de/de-de Hungary www.omv.hu/hu-hu New Zealand www.omv.nz/en-nz Norway www.omv.no/no-no Romania www.omv.ro/ro-ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si/sl-si Slovakia www.omv.sk/sk-sk Tunisia www.omv.tn/ar-tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com/ Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Zatvoriti

Najbolja italijanska kafa na svim OMV VIVA benzinskim stanicama Nova VIVA CAFÉ kafa

Savršeno uživanje u kafi na OMV benzinskim stanicama

Ispunjavanje želja i potreba naših gostiju su ključni za nas. Veoma nam je važno da konstantno razvijamo naše proizvode i nudimo vrhunski nivo usluge i potpuno uživanje u kafi. Moderan ljubitelj kafe ima jasnu ideju šta predstavlja kvalitetnu kafu i uživa u atraktivnom ambijentu kafea.

Dobra šoljica kafe simboliše trenutak zadovoljstva u svakodnevnom životu. U OMV VIVA pridajemo poseban značaj tim trenucima koji nas prate tokom celog dana. Godinama smo ulagali u kvalitet VIVA kafe kako bismo gostima uvek mogli da obezbedimo najbolju kafu u idealnoj okruženju.

Novo: pržena u Italiji

Novi brend VIVA CAFE potiče iz renomirane pržionice kafe Gimoka u okolini jezera Komo u Italiji. Posebno odabrani eksperti za kafu i VIVA CAFE tim su tokom pola godine zajednički radili na novoj mešavini kafe. Rezultat je VIVA CAFE zasnovana na najboljoj prženoj italijanskoj kafi. Najbolja zrna kafe pažljivo su odabrana i pržena kako bi stvorila bogatu i intenzivnu aromu kafe sa najboljom penom.

Širok izbor iz asortimana i stalni trening VIVA CAFE tima

Nova kafa VIVA CAFE dostupna je isključivo u mreži OMV benzinskih stanica. VIVA CAFE tim brižljivo sprema širok izbor specijaliteta od kafe izvrsnog ukusa: esspresso, cappuccino, latte macchiato i mnoge druge. Naravno, sve kafe su dostupne i u varijanti za poneti.

VIVA CAFE kafa je značajan korak napred u razvoju vodeće uloge OMV VIVA brenda kada je reč o o kvalitetu koji su nudi na tržištu benzinskih stanica a to je sve u skladu sa našim željama da veliki broja ljubitelja kafe sa uživanjem svakog dana poseti benzinsku stanicu i uživa u šoljici kafe.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja