Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Najbolja italijanska kafa na svim OMV VIVA benzinskim stanicama Nova VIVA CAFÉ kafa

Savršeno uživanje u kafi na OMV benzinskim stanicama

Ispunjavanje želja i potreba naših gostiju su ključni za nas. Veoma nam je važno da konstantno razvijamo naše proizvode i nudimo vrhunski nivo usluge i potpuno uživanje u kafi. Moderan ljubitelj kafe ima jasnu ideju šta predstavlja kvalitetnu kafu i uživa u atraktivnom ambijentu kafea.

Dobra šoljica kafe simboliše trenutak zadovoljstva u svakodnevnom životu. U OMV VIVA pridajemo poseban značaj tim trenucima koji nas prate tokom celog dana. Godinama smo ulagali u kvalitet VIVA kafe kako bismo gostima uvek mogli da obezbedimo najbolju kafu u idealnoj okruženju.

Novo: pržena u Italiji

Novi brend VIVA CAFE potiče iz renomirane pržionice kafe Gimoka u okolini jezera Komo u Italiji. Posebno odabrani eksperti za kafu i VIVA CAFE tim su tokom pola godine zajednički radili na novoj mešavini kafe. Rezultat je VIVA CAFE zasnovana na najboljoj prženoj italijanskoj kafi. Najbolja zrna kafe pažljivo su odabrana i pržena kako bi stvorila bogatu i intenzivnu aromu kafe sa najboljom penom.

Širok izbor iz asortimana i stalni trening VIVA CAFE tima

Nova kafa VIVA CAFE dostupna je isključivo u mreži OMV benzinskih stanica. VIVA CAFE tim brižljivo sprema širok izbor specijaliteta od kafe izvrsnog ukusa: esspresso, cappuccino, latte macchiato i mnoge druge. Naravno, sve kafe su dostupne i u varijanti za poneti.

VIVA CAFE kafa je značajan korak napred u razvoju vodeće uloge OMV VIVA brenda kada je reč o o kvalitetu koji su nudi na tržištu benzinskih stanica a to je sve u skladu sa našim željama da veliki broja ljubitelja kafe sa uživanjem svakog dana poseti benzinsku stanicu i uživa u šoljici kafe.

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja