OMV sajt
Zatvoriti
img_OMV_MM_3x1

Nova formula goriva OMV MaxxMotion Super 100Plus za smanjenje trenja

Unutrašnje trenje, uzrokovano kretanjem klipa, značajno utiče na gubitak efikasnosti motora. OMV Tim za inovacije uspeo je da postigne značajan korak napred smanjenjem ovog trenja metala o metal, podržavajući efikasniji rad motora i produžavajući njegov vek trajanja. Nova formula aditiva OMV MaxxMotion Super 100Plus goriva sadrži novi modifikator trenja, koji smanjuje unutrašnje trenje motora. Kao rezultat, već sa prvim punjenjem rezervoara, vozači u Srbiji moći će sami da iskuse ovo poboljšanje.

Nova formula podržava maksimalnu efikasnost motora

OMV MaxxMotion premijum goriva predstavljaju najsavremenije proizvode. Da bi zadržao poziciju jednog od lidera u tehnologiji goriva, OMV tim za istraživanje i razvoj je predstavio novu formulu novog goriva OMV MaxxMotion Super 100Plus. Novi aditiv optimizuje trenje, posebno na mestima na kojima trenje presudno utiče na habanje motora. To dovodi do maksimalne efikasnosti kod svih tipova benzinskih motora, čak i kod najnovije generacije motora sa direktnim ubrizgavanjem.

Zaštitni sloj produžava vek trajanja motora

OMV MaxxMotion Super 100Plus sadrži novi modifikator trenja. Ova poboljšana specijalizovana komponenta gradi aktivni zaštitni sloj unutar motora, na zidu cilindra. Kao rezultat, unutrašnje trenje se značajno smanjuje, što dovodi do veće efikasnosti i manjeg habanja. Pored optimizovane efikasnosti goriva, motor je istovremeno zaštićen od korozije i naslaga. *
* Prednosti zavise od vozila, ponašanja u vožnji i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima koja ispunjavaju minimum lokalnih standarda EN 228 za benzin.

Miloš Pavlović se pouzdaje u OMV MaxxMotion goriva

Niko bolje od Miloša Pavlovića ne zna koliki je značaj dobrog goriva.

Trostruki šampion sveta u auto sportu koji ima iza sebe brojne osvojene nagrade u raznim kategorijama automobilskog sporta preporučuje vozačima u Srbiji da napune svoje rezervoare prvoklasnim OMV MaxxMotion gorivima. Sa iskustvom koje ima u automobilizmu, Miloševa preporuka je OMV MaxxMotion gorivo.

MM_Goriva_Milos_portrait_rs.jpg
Izuzetno mi je drago što imam priliku da već duži niz godina sarađujem sa kompanijom kao što je OMV. Moja preporuka ide OMV MaxxMotion gorivu jer je po meni to najbolje gorivo koje možete naći u Srbiji, a da imate maximalnu snagu i duži životni vek motora.

Milos Pavlovic

Pretraga motornih ulja