Contact
OMV sajt
sr en
OMV sajt
OMV Websites
OMV Group www.omv.com Austria www.omv.at Bulgaria www.omv.bg Czech Republic www.omv.cz Germany www.omv.de Hungary www.omv.hu New Zealand www.omv.nz Norway www.omv.no Romania www.omv.ro Russia www.omv.ru Slovenia www.omv.si Slovakia www.omv.sk Tunisia www.omv.tn Turkey www.omv.com.tr
OMV Gas Websites
OMV Gas www.omv-gas.com Austria www.omv-gas.at Germany www.omv-gas.de Hungary www.omv-gas.hu Netherlands www.omv-gas.nl
Borealis Websites
Borealis Group www.borealisgroup.com
Zatvoriti

Natočite MaxxMotion, OMV premijum goriva

Sa MaxxMotion premijum gorivima, OMV je razvio savršeno gorivo za potrebe savremene tehnologije vozila.

Naša goriva visokih performansi OMV MaxxMotion Super 100plus i OMV MaxxMotion Performance Diesel osmišljena su u Austriji i nude vozačima novi nivo kvaliteta goriva.

Nova unapređena zaštitna formula

Industrijski standardi i uvećana potražnja za poboljšanim kvalitetom goriva značajno su napredovali poslednjih godina. OMV je napravio važan iskorak i poboljšao formulu za oba goriva, OMV MaxxMotion Diesel i OMV MaxxMotion Super 100plus. Sadržaj aditiva u proizvodima uvećan je za 10%. Uopšteno, aditivi poboljšavaju rad motora i smanjuju naslage u motoru. To vozačima u Srbiji pruža dodatne pogodnosti.

Viši sadržaj aditiva u OMV MaxxMotion dizelu i benzinu

Kako bi reagovao na buduća dostignuća u tehnologiji goriva i dodatno poboljšao kvalitet goriva, OMV tim za inovacije blisko sarađuje sa vodećim predstavnicima automobilske industrije, istraživačkim institutima i univerzitetima. Nova, uvećana doza aditiva implementirana je i kod OMV MaxxMotion Diesel i kod OMV MaxxMotion Super 100plus.

Duži životni vek motora zahvaljujući aditivima

Unapređeni inovativni paket aditiva visokih performansi sadrži još više molekula za zaštitu i čišćenje kojima se čisti motor, štiti od korozije, smanjuje habanje i dugoročno ga održava čistim. Pored toga, pomaže efikasnost motora i osigurava maksimalno ubrzanje.

* Prednosti zavise od načina vožnje, tipa motora, starosti motora i odnose se na upoređivanje sa gorivima koja ispunjavaju minimum lokalnih standarda (EN 590 u slučaju dizela i EN 228 kada je reč o benzinu).

Miloš Pavlović se pouzdaje u OMV MaxxMotion goriva

Niko bolje od Miloša Pavlovića ne zna koliki je značaj dobrog goriva.

Trostruki šampion sveta u auto sportu koji ima iza sebe brojne osvojene nagrade u raznim kategorijama automobilskog sporta preporučuje vozačima u Srbiji da napune svoje rezervoare prvoklasnim OMV MaxxMotion gorivima. Sa iskustvom koje ima u automobilizmu, Miloševa preporuka je OMV MaxxMotion gorivo.

Izuzetno mi je drago što imam priliku da već duži niz godina sarađujem sa kompanijom kao što je OMV. Moja preporuka ide OMV MaxxMotion gorivu jer je po meni to najbolje gorivo koje možete naći u Srbiji, a da imate maximalnu snagu i duži životni vek motora.

Milos Pavlovic

Pronala ženje benzinskih stanica

Pretraga motornih ulja