Contact OMV Group
sr en

Logout
OMV sajt
Zatvoriti

OMV Business Card je vaš partner u celoj Evropi!

Ako putujete Evropom, uveravamo vas u našu podršku ne samo u našoj distributivnoj mreži od preko 2.000 OMV stanica (uključujući Petrom i Avanti), već i kroz mrežu naših ROUTEX partnera: Aral, BP, Circle K i eni. ROUTEX nudi jednu od najvećih premijum servisnih mreža u Evropi, sa preko 20.000 prihvatnih tačaka u 33 zemlje, uključujući preko 1.700 ROUTEX-4-TRUCKS tačaka na glavnim evropskim tranzitnim koridorima.

Sada je takođe OMV kartica sa Routex funkcijom prihvaćena i u Republici Moldaviji.

Počev od 1. januara 2020. sve OMV kartice sa Routex funkcijom se prihvataju na više od 81 stanici na teritoriji Republike Moldavije!

Pomoću OMV Business Card imate potpuni paket usluga koji vam pomaže da uštedite vreme, novac i smanjite administraciju:

  • Posebne ponude za goriva i dodatnu opremu;
  • Pristup širokoj mreži u Srbiji i Evropi putem ROUTEX partnerstva
  • Usluge dostupne putem interneta u realnom vremenu za praćenje flote putem aplikacije Fleet Online Service
  • Bezbedne transakcije;
  • Fleksibilni uslovi naplate i plaćanja;
  • Usluge povrata PDV-a i naplate putarina.

Pomoću OMV Station Navigatora planirajte rutu po celoj Evropi uz samo nekoliko klikova mišem. Ova aplikacija prikazuje i izračunava sve što je važno na ruti: sve OMV i ROUTEX kamionske stanice, kao i pojedinačne cene goriva. I kao vrlo važna stvar: OMV Station Navigator vam daje predlog najprihvatljivijih benzinskih stanica na ruti i optimizuje broj zaustavljanja radi točenja goriva. Jer gde god da se nalazite, udaljenosti nisu bitne vašoj kompaniji, već troškovi.

Pretraga motornih ulja